En gruppe mennesker som lager kloke beslutninger, sitter rundt et bord og ser på en bærbar PC.
Den nødvendige samtalen- Hva er lov og hva er lurt? 
På dette HR Norge-kurset vil du lære hvordan du som leder tar tak i og løser utfordrende situasjoner med arbeidstakere på en trygg, praktisk og effektiv måte, og innenfor gjeldende juridiske rammer.
Del på Facebook
Del på e-post
LinkedIn

Om kurset

På dette HR Norge-kurset med Kari Bergeius Andersen og Hedvig Rognerud er styringsrett og omsorgsplikt viktige temaer. Jussen setter rammer for hva du må gjøre, hva du ikke bør gjøre, og hva du har rom for å gjøre når noe ikke fungerer som ønsket på jobb.

Samtidig får du konkrete tips om hvordan du rent praktisk skal håndtere arbeidstakere som står i situasjoner som påvirker prestasjonene eller atferden deres. Sentrale tema vil være tydelige rammer, god kommunikasjon og trygghet i relasjoner.

Kurs: Den nødvendige samtalen – hva er lov og hva er lurt?
Dato: 5.mars 2024
Arrangør: HR-Norge
Hvor: HR Norges lokaler, Akersgata 34, Oslo
Tidspunkt: 09:00 – 16:00
Påmeldingsfrist: 27.feb kl 16:00
Målgruppe: Ledere med personalansvar

Kursholdere:

Hedvig Rognerud

Hedvig Rognerud er DNCF sertifisert coach, partner og forretningsutvikler hos Fossekall AS. Hedvig har lang erfaring som leder, og fra ledercoaching og konflikthåndtering som rådgiver. Hennes hovedfokus er trygg og tydelig ledelse gjennom tydelige rammer og respektfull dialog i alle faser.

Et svart-hvitt-bilde av en kvinne som smiler, og viser frem hennes glade sinnelag.

Kari Bergeius Andersen

Kari Bergeius Andersen er advokat med spesialisering i arbeidsrett, og partner hos Ræder Bing Advokatfirma AS. Kari har bred erfaring med problemstillinger knyttet til ledelse, styringsrett og omsorgsplikt, varslingssaker og håndtering av manglende prestasjoner eller sykefravær.

Alle henvendelser til dette kurset rettes direkte til HR-Norge

Fossekall løfter bedriftens samlede kompetanse og tar de som allerede har kommet langt, enda et steg lenger.

Ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg videre.

FLERE NYHETER

En kvinne i et grønt superheltkostyme med kappe og maske står selvsikkert i en kontorsetting og spør «Hva er din superkraft?
Hva er din superkraft?

Hvorfor er det slik at noen mennesker tåler de utroligste påkjenninger og motgang, mens andre ser ut til å ramle sammen ved det minste vindpust?

Les mer