Excelling at Customer Centricity

ECC

I takt med kunden i alle ledd?

HSMAI Excelling at Customer Centricity Programme (ECC) gir bedriften verktøy for å utvikle en internkultur der den gode kunde- og brukeropplevelsen er i sentrum, og hjelper bedriften å kvalitetssikre leveransen i alle ledd. 

Programmet er utviklet av den internasjonale reiselivsorganisasjonen HSMAI (Hospitality Sales & Marketing Association International) og er aktuelt for alle som ønsker å være best mulig rustet i en hverdag hvor marginene er små.     

Målsettingen er å hjelpe bedrifter med å utvikle en bedriftskultur der den gode kunde- og brukeropplevelsen er forankret i alle ledd av organisasjonen. I tillegg til å utvikle metoder som hjelper bedriften å kvalitetssikre leveransen og gjøre noen hopp på eksterne kundemålinger. 

  1. Strategisk ledelse: vi definerer de viktigste resultatindikatorene for suksess for organisasjonen. 
  2. Serviceløfte: Vi definerer servicekulturen og utvikler bedriftens serviceløfte. 
  3. Prioriter: Administrer interessentene dine 
  4. Kundeopplevelse: La sosiale medier jobbe for deg ved å lage «instagramable» gjesteopplevelser.
  5. Kulturdrivere: Bruk kultur som et middel til å snu barrierer til ansvarlighet. 
  6. Mål: Forsikre deg om at du måler det som betyr noe. 
  7. Engasjere og lytte: Planlegg toveis kommunikasjonen med interessenter for å engasjere, forankre og forsterke strategiene og fremdriften. 
  8. Gjenopprette: Gjør klager og misfornøyde kunder til talsmenn. 
  9. Oppfølging: Rådgivning og support. 

«When I looked at the ECC programme it became clear that it is so much more than about excelling at customer centricity, it has been designed to transform organisations, engage teams, increase individual performance, boost customer loyalty and ultimately increase profitability and growth» 

–  Gil Mulders, Head of Learning Europe at IHG Inter Continental Hotels Group

Sertifiserte prosessledere:

Linda Merethe Ramberg og Hedvig Rognerud

Forretningsutvikler Linda M. Ramberg har vært prosjektleder for HSMAI i utviklingen av selve programmet og er sammen med Hedvig Rognerud sertifisert til å guide bedrifter gjennom prosessen. Hver organisasjon har sin stil og måte å gjøre ting på. Vi løfter frem det som er spesielt i den enkelte organisasjon og sikrer at hele teamet står bak.

Interessert i å høre hvordan programmet kan tilpasses din bedrift?

Bedriftsprogrammer

Kontakt oss om bedriftsprogram