En kvinne leder sykefraværshåndtering mens hun sitter ved en pult.
Sykefravær og arbeidsmiljø 2024
Sykefraværsoppfølging – hva er lov og hva er lurt? Denne workshopen er en del av HR Norge-konferansen "Sykefravær og arbeidsmiljø 2024." Her vil du lære mer om forebygging av sykefravær med bakgrunn i organisatoriske og psykososiale arbeidsforhold
Del på Facebook
Del på e-post
LinkedIn

Om workshopen

Det norske sykefraværet er jevnt over høyt sammenlignet med andre land, og det koster oss nærmere 70 milliarder årlig. Reduksjon av sykefravær krever både innsikt, gode prosesser for oppfølging og proaktivt arbeidsmiljøarbeid. 

Vi har heldigvis et system i Norge hvor det skal være lov å være syk, men omfattende sykefravær er en stor utfordring for virksomhetene, den ansatte selv og for kollegene. I mange tilfeller er det vanskeligste å håndtere omfattende, kortere fravær, uten forutsigbarhet. I denne workshopen skal vi jobbe med hva vi kan gjøre for å få ned sykefraværet, både generelt i virksomheten og i enkeltsakene. I denne workshopen vil du lære mer om:

  • Forebygging av sykefravær med bakgrunn i organisatoriske og psykososiale arbeidsforhold
  • Tilrettelegging, medvirkning og dialog: Hva er lov og hva er lurt å gjøre?
    Når bør vi si stopp?

Kurs: Sykefraværshåndtering – Hva er lov og hva er lurt?

Dato: 7.mars 2024
Arrangør: HR Norge
Hvor: Thon Hotel Storo, Vitaminveien 23, Oslo
Tidspunkt: 09:00 – 15:30
Påmeldingsfrist: 5.mars kl: 13:00
Målgruppe: Ledere med personalansvar

Kursholdere:

Hedvig Rognerud

Hedvig Rognerud er DNCF sertifisert coach, partner og forretningsutvikler hos Fossekall AS. Hedvig har lang erfaring som leder, og fra ledercoaching og konflikthåndtering som rådgiver. Hennes hovedfokus er trygg og tydelig ledelse gjennom tydelige rammer og respektfull dialog i alle faser.

Et svart-hvitt-bilde av en kvinne som smiler, og viser frem hennes glade sinnelag.

Kari Bergeius Andersen

Kari Bergeius Andersen er advokat med spesialisering i arbeidsrett, og partner hos Ræder Bing Advokatfirma AS. Kari har bred erfaring med problemstillinger knyttet til ledelse, styringsrett og omsorgsplikt, varslingssaker og håndtering av manglende prestasjoner eller sykefravær.

Alle henvendelser til dette kurset rettes direkte til HR Norge

Fossekall løfter bedriftens samlede kompetanse og tar de som allerede har kommet langt, enda et steg lenger.

Ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg videre.

FLERE NYHETER

En kvinne i et grønt superheltkostyme med kappe og maske står selvsikkert i en kontorsetting og spør «Hva er din superkraft?
Hva er din superkraft?

Hvorfor er det slik at noen mennesker tåler de utroligste påkjenninger og motgang, mens andre ser ut til å ramle sammen ved det minste vindpust?

Les mer