top of page
  • Forfatterens bildeSissel Breda Rogne - Digital forretningsutvikler i Fossekall

Lost on Google?

Poster du innlegg på sosiale medier uten å få respons på innleggene dine? Vet du hva som engasjerer kundene dine på sosiale medier? Er det så travelt hos dere at det er vanskelig å ha digital kontakt med kundene?


Hva skjer når du ikke er synlig på sosiale medier?

- Du blir garantert ikke en av de som dukker opp i nyhetsfeeden til en (potensiell) kunde. Kundene handler fra de som er aktive og synlige.


Hvordan tror du det går med salget da?

- Ingen blar i fysiske produktkataloger lenger. Og du er heller ikke til stede i den digitale katalogen uten å være på plass med relevant og interessant info som gjør at folk finner deg. Dermed går du glipp av en stor andel forespørsler.


Du kan gjøre mye bra på sosiale medier, men dersom nettsidene ikke er oppdatert, slik at kundene ikke finner den informasjonen de trenger, vil de miste interessen. Det må være harmoni mellom de ulike mediene, og du må sørge for at kundene finner relevant og engasjerende informasjon.


Funfact: Mer enn 80% av internettbruken skjer på mobilen. Er nettsidene dine mobilvennlige??


Fossekall har digital kompetanse til å finne dine forbedringspotensialer og bistå deg i å gjøre den digitale kundereisen veldig mye bedre.


Vår analyse viser det hvilke grep du bør gjøre. Raskt – og garantert lønnsomt!


Av Sissel Breda Rogne I 24. august 2021 I Digital forretningsutvikler Fossekall

18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page