TRYGG OG TYDELIG I LEDERROLLEN

- Lederkurs for småbedriftsledere

LEDERKURS!

"Trygg og tydelig i lederrollen" setter søkelyset på rollen du har som arbeidsgiver, egen identitet som leder, og hvordan du ønsker å forme din egen lederrolle. 

Kurset av holdes på vakre

Sønde Løsset Gårdshotell 

1. - 2. september. 

Velkommen til lederkurs på Søndre Løsset Gårdshotell 1.-2. september der du, sammen med andre småbedriftsledere, setter av tid til deg selv og hvordan du ønsker å forme din egen lederrolle!

Dette kurset setter søkelyset på rollen du har som arbeidsgiver, egen identitet som leder, og kunnskap knyttet til retter og plikter i arbeidslivet.  Samtidig byr vi konkrete verktøy som gjør deg trygg og tydelig i lederrollen.  

 

Kurset går over to dager med overnatting, og retter seg primært mot ledere med 2-15 ansatte. Har du 20 ansatte og ser at dette er nyttig for deg, er du selvfølgelig velkommen!

 

Av hensyn til kursets læringsinnhold og covid-19 har vi satt et tak på 10 deltakere. Deltakerne signerer for taushetsplikt om forhold hva gjelder andre bedriftsledere og deres virksomheter. 

 

Mer informasjon om kursinnhold og kursholder kan du laste ned her.

Påmeldingsfrist: 20.08.2020, men husk: Det er få plasser, så meld deg gjerne på før!

 

Om kursholder:

Kursarrangør er Fossekall AS, og kursholder Hedvig Rognerud.

Hedvig Rognerud holder foredrag og kurs om ledelse, endringsledelse og samhandling. Hennes grunntanke er at gjensidig respekt skaper tillit og forhindrer konflikter. Hedvig har en raus og tillitsskapende tilnærming, og byr på varm humor og dypt alvor. Hun har lang erfaring som leder, coach, skribent, bedriftsrådgiver og fra HR, og arbeider nå som forretningsutvikler hos Fossekall AS på Lillehammer.

«Dette er ein foredragsholder som eg trygt kan anbefale. I mitt arbeid som direktør i Kulturminnefondet har eg erfart at vi har fått eit stort fagleg utbytte av hennar kompetanse innan coaching, leiarutvikling og teambuilding.»

Simen Bjørgen, Norsk Kulturminnefond

Mer info og påmelding:

For spørsmål til kursinnhold eller opplysning om spesielle forhold, ta gjerne kontakt med - eller bruk påmeldingsskjemaet:

 

Hedvig Rognerud,

Forretningsutvikler

Ledelse / Teamutvikling / Coaching

E-post: hr@fossekall.no

Tlf: 903 63 096

Meld meg på lederkurs:
  • Fossekall på Facebook
  • Fossekall på Linkedin

© FOSSEKALL

Snekkervegen 4, 2619 Lillehammer - 400 500 99 - Org.nr. 948 734 028