top of page
IMG_9368_edited_edited.jpg

LEAN og suveren!

"Det er galskap å gjøre ting på samme måte som man alltid har gjort for så å forvente forbedring av resulatene".

Verdioptimalisering på sitt ypperste! 

FOSSEKALL gjennomfører både Lean Production og Lean Business Planning hvor resultatet er en «veltrimmet» produksjonsprosess og forretningsmodell. LEAN er en filosofi eller et «mindset» som fokuserer på å eliminere all sløsing og ser på kundens opplevelse av produktets verdi fremfor kostnadselementer. Dette er produkt- og verdioptimalisering på sitt ypperste, hvor all sløsing skal elimineres. I en lean-prosess er alt som ikke har verdi for kunden per definisjon sløsing.

Det underliggende målet er å forbedre bærekraft og lønnsomhet. Sentralt i prosessen er det å skape merverdi med mindre innsats av ressurser. LEAN er en kontinuerlig forbedringsprosess, og er ikke et prosjekt man gjennomfører en gang imellom (slik noen tror).

Metoden brukes for alle deler av virksomheten som skal forenkles, forbedres og fornyes for å kunne skape, kapre og levere verdier.

Forankring med de ansatte er en nødvendig forutsetting for å lykkes med din LEAN-prosess i det de ansatte er bedriftens samlede vilje og evne til endring.

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å skape en kultur med fokus på kontinuerlig forbedring i din bedrift.

bottom of page