21. DESEMBER

Miljøfyrtårnet kan bli din viktigste makker i 2018!

Er bedriften din på vei mot det Europeiske markedet? Skal du levere anbud på offentlige anskaffelser? Eller vil bli du foretrukket blant internasjonale turister? – Da kan nettopp Miljøfyrtårn-sertifisering være din nøkkel til økt preferanse og bedre bunnlinje.

Miljøfyrtårn er nylig blitt europeisk anerkjent som miljøsertifisering, og kan nå inngå som godkjent kontrakts- og kvalifikasjonskrav når norske virksomheter skal ut på anbudsmarkedet i Europa, - uten å måtte gå veien om andre, mer kompliserte systemer!
 

Virksomheter som konkurrerer i utlandet kan med dette lettere dokumentere at de tar miljøansvar ved å vise til det nå internasjonalt anerkjente Miljøfyrtårn-sertifikat og det engelske navnet Eco-lighthouse. «Eu-godkjenningen» er også en gladnyhet for norsk reiselivsvirksomhet. Gjennom en gjenkjennelse av Miljøfyrtårn-sertifikatet, vil den Europeiske turist lettere kunne ta bærekraftige destinasjons- og opplevelsesvalg i blant Norges tilbud på reiselivsmenyen.

 

Ved at Miljøfyrtårn nå er likestilt med ISO og EMAS blir det i praksis enda enklere å stille og oppfylle krav om anerkjent sertifikat på miljøledelse. Selv om det (enn så lenge) ikke er lovpålagt for private bedrifter å ha sertifiseringsordning, vil bedrifter som ikke har det være diskvalifisert for de fleste offentlige anbud idet de fleste offentlige instanser krever dette. I tillegg betyr manglende sertifisering at du neppe vil bli foretrukket av den økende gruppen miljøbevisste private bedrifter forbrukere.

 

Les gjerne mer om Miljøsertifisering og fordeler her.

  • Fossekall på Facebook
  • Fossekall på Linkedin

© FOSSEKALL

Snekkervegen 4, 2619 Lillehammer - 400 500 99 - Org.nr. 948 734 028