top of page

Digital forretningsutvikling

Lønnsomme, digitale mulighetsrom.

Gjennom innsikt i teknologi og brukerbehov kan vi sammen utvikle digitale løsninger som forenkler arbeidshverdagen og samtidig skaper bærekraftig vekst og innovasjon. Vi jobber mye med digital forretningsutvikling, og vil sammen med deg definere hvilke mål som skal oppnås, for eksempel økt konvertering på nettstedet eller optimalisere den digitale kundereisen.

Veldig få bedrifter er rigget for å håndtere en digitaliseringsprosess. Vi er ute hos kunder hver eneste dag og ser mange av de samme utfordringene gå igjen. Systemer snakker ikke sammen, det er vanskelig å få på plass gode nok rutiner, og de ansatte er lei av å registrere samme info i flere systemer. Behovet for digitalisering, ønsket om en god digital kundereise og nødvendigheten av å jobbe mer effektivt er stort. Samtidig er mange usikre på hvordan de skal gå i gang og gjennomføre slike prosjekter med høy kompleksitet og usikkerhet.

Vi hjelper deg med:

  • Å skape de beste digitale kundeopplevelsene

  • Videreutvikle og forbedre digitale løsninger

  • Koble systemforbedringer til forretningsmessige mål

  • Å utvikle forretningsprosesser og digitale løsninger

  • Behovskartlegging og mulighetskartlegging

Digital strategi
En tydelig digital strategi definerer retningen virksomheten bør ta for å oppnå nye konkurransefortrinn samt hva som skal til for å gjennomføre de nødvendige endringene for en bærekraftig utvikling. Ny teknologi baner veien for utvikling av helt nye tjenester som ikke var mulig før. For å komme i gang med den digitale prosessen er det viktig å stake ut riktig kurs med en digital strategi. 

Innholdsproduksjon

Er bedriften din synlig nok, og vet kundene hva dere tilbyr? Digital markedsføring gir unike muligheter til å drive målrettet markedsføring mot definerte målgrupper. Innholdsproduksjon kan engasjere målgruppen din og treffe nye, potensielle kunder, skape trafikk til nettsidene dine og øke antall henvendelser og salg.

 

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om dine digitale utfordringer. 

Kontakt:

Vigdis Myhre Næsseth

Linda Merethe Ramberg

Siv Hege Hillestad

digitization-6497133_1920.jpg

Digital
forretningsutvikling

bottom of page