
Bjørn Hettervik
Matfaglig forretningsutvikler
Matinnovatør og inspirator
Kontaktinformasjon:
Mobil: 913 28 305
E-post: bh@fossekall.no
Om Bjørn
Bjørn jobber etter mottoet «mat, motivasjon og utvikling» og har et ønske om å bidra til å skape entusiasme, kreativitet og opplevelse i serverings- og reiselivsbransjen. Matkunnskap skal formidles på en kvalitativ god måte som oppleves nyttig og inspirerende. Han er tilknyttet temaet i Fossekall som matfaglig forretningsutvikler.
Fagområder:
Matfaglig utvikling
Kjøkkenøkonomi
Menyutvikling
Opplæring av ansatte
Yrkesmessig bakgrunn:
Kjøkkensjef Lothes Mat og vinhus (5 år)
Selvstendig konsulent og matutvikler (5 år)
Selvstendig konsulent i selskapene Kulinaria as og matkurs.no
En rekke lederstillinger/kjøkkensjef-stillinger i norsk næringsliv;
-
Søndre Løsset Gårdshotell
-
Kafè Engebret
-
Kastanjen Restaurant
-
Breiangen Gjestegård
Utdannelse:
Diplom-kokk
Organisasjonspsykologi og ledelse BI
Coaching og emosjonell intelligens BI
Bjørn i Fossekall
Bjørn har samarbeidet mye med oss i Fossekall i mange år, og skal tilby matfaglig kompetanse til våre kunder.
Bjørns grunnfilosofi er følgende:
-
Mat skal ha en historie, og komme fra kvalitets produsenter.
-
Mat skal lages med glede, respekt, innlevelse, kreativitet og kunnskap.
-
Mat skal lages enkelt uten for mange uromomenter.
-
Mat skal provosere
-
Mat skal gi en opplevelse
Kontaktinformasjon:
Mobil: 913 28 305
E-post: bh@fossekall.no