top of page
Bilde1.jpg

Bjørn Hettervik

Matfaglig forretningsutvikler

Matinnovatør og inspirator

Kontaktinformasjon:

Mobil:  913 28 305

E-post: bh@fossekall.no

Om Bjørn

​Bjørn jobber etter mottoet «mat, motivasjon og utvikling» og har et ønske om å bidra til å skape entusiasme, kreativitet og opplevelse i serverings- og reiselivsbransjen. Matkunnskap skal formidles på en kvalitativ god måte som oppleves nyttig og inspirerende. Han er tilknyttet temaet i Fossekall som matfaglig forretningsutvikler.

 

Fagområder:

​Matfaglig utvikling

Kjøkkenøkonomi

Menyutvikling

Opplæring av ansatte

 

Yrkesmessig bakgrunn:

Kjøkkensjef Lothes Mat og vinhus (5 år)

Selvstendig konsulent og matutvikler (5 år)

Selvstendig konsulent i selskapene Kulinaria as og matkurs.no

En rekke lederstillinger/kjøkkensjef-stillinger i norsk næringsliv;

  • Søndre Løsset Gårdshotell

  • Kafè Engebret

  • Kastanjen Restaurant

  • Breiangen Gjestegård

Utdannelse:

​Diplom-kokk

Organisasjonspsykologi og ledelse BI

Coaching og emosjonell intelligens BI

 

 

Bjørn i Fossekall

Bjørn har samarbeidet mye med oss i Fossekall i mange år, og skal tilby matfaglig kompetanse til våre kunder.

 

Bjørns grunnfilosofi er følgende:

  • Mat skal ha en historie, og komme fra kvalitets produsenter.

  • Mat skal lages med glede, respekt, innlevelse, kreativitet og kunnskap.

  • Mat skal lages enkelt uten for mange uromomenter.

  • Mat skal provosere

  • Mat skal gi en opplevelse

 

Kontaktinformasjon:

Mobil:  913 28 305

E-post: bh@fossekall.no

bottom of page